Recapitulare a “Zilelor Porţilor Deschise” – Unilift Serv

unilift serv

Am tot amânat să pun “pe foaie” concluziile mele legat de evenimentul desfăşurat cu prilejul aniversării a 5 ani de activitate Unilift Serv.

Din start am apreciat ideea organizării unui eveniment de tipul: “Zilele Porţilor Deschise”, aşa cum găsim la marii furnizori şi distribuitori din diferite domenii. Personal, nu prea am văzut la noi în zonă ceva de acest gen.

Pentru cine nu cunoaşte, cine este şi ce face Unilift Serv, vă spun în linii mari că este…

Sau mai bine citez, lăsând echipa să se prezinte: “Unilift Serv s-a poziționat pe piața românească prin preocuparea permanentă pentru oferirea de soluții și echipamente profesionale pentru o multitudine de spețe industriale și tehnice. Astfel, în decursul celor 5 ani Unilift a adus în România, în exclusivitate, produse care ies în evidență în piața echipamentelor și utilajelor pentru domeniile industriale și tehnice, produse care sunt garantate de cele mai înalte standarde de calitate internaționale.” (cred că ei o spun mai bine, nu?)

Ce am vazut la Zilele Porților Deschise?

Diferiţi furnizoriBauer, Dynaset, Neron, MultiOne, PA, KEG, Ridgid, Dewalt, 

Makita, Ibix, Kaeser, Oertzen, Kärcher, Smart Graffiti, Kovaco, RUD, Pewag

Teste și demonstrații care au căutat să arate care este utilitatea echipamentelor.

demonstraţii

 (click pe imagine ↑)

Cei care au vizitat şi au văzut demostraţiile făcute, au avut ocazia să completeze un formular prin care să voteze demonstraţia anului, (iată şi cine a ieşit conform voturilor, eu am votat DeWALT), dar şi să participe la o tombolă organizată cu acest prilej, unde s-au oferit prin extragere 3 premii: un aspirator profesional Starmix, un set de lanţuri profesionale RUD și un covor profesional antimurdărie ABI.

extragere

Felicitări Unilift pentru eveniment! Felicitări echipei Unilift! La mulţi ani, Unilift!

aniversare

This entry was posted in Evenimente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns