Samsung Galaxy Tab 4 – un partener de nădejde

Galaxy Tab 4O tabletă Samsung Galaxy Tab 4 T235 cu un procesor Quad-Core la o frecvență de 1.4 GHz, și un ecran de 7″, 1.5 GB RAM, cu o capacitate de stocare de 8GB, Wi-Fi, 4G, GPS, Bluetooth 4.0, Android 4.4.2 KitKat, nu poate decât să îmi vină în ajutor în munca de zi cu zi, dar și seară de seară, nu?

sursa foto: http://www.samsung.com/

Fiind ușor de utilizat, mai că mă face să renunț la utilizarea laptopului, însă, mă voi limita la folosirea ei într-un mod mai practic, pe balcon, seara în pat la TV, în pauzele publicitare. E o ”gură de oxigen” în pauzele de publicitate atât de întâlnite în programmul TV, astfel îmi pot verificare repejor mail-urile, mai pot socializa puțin, pot căuta mai multe detalii despre un anumit produs despre care s-a făcut reclama la TV.

My_Talking_Tom_catIar la reluarea vizionării filmului sau a emisiunii la TV, sigur fiica mea va fi încântată să acceseze jocul ei preferat: TOM, la ce baterie are Samsung Galaxy Tab 4, Li-Polymer 4000 mAh, nu cred că ar fi o problemă pentru noi.

Sunt de părere că principalele activități pe care le desfășor pe laptop, cu siguranță le-aș putea  face și pe această tabletă Samsung Galaxy Tab 4 😉

sursa foto: http://my-talking-tom.wikia.com/

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns