Îmi mai trebuie ceas?

ceasA fost o perioadă când purtam ceas mereu. Pot spune că erau clipe când pur și simplu uitam sa-l dau jos de la mână înainte de culcare. Să fi fost dependență oare? Oricum devenise un tic, una două mă uitam la ceas.

Eeeee… Dar vremurile s-au schimbat între timp. Au apărut noi device-uri, aceste echipamente ce ne-au intrat în viață mai repede decât poate ne așteptam. Aceste telefoane inteligente ne-au invadat viața, sunt prezente 24 / 24, cu o multitudine de funcții, care mai de care mai complexe și de ajutor, printre ele aflându-se și ceasul. Am ajuns la concluzia că dacă nu am telefonul pe lângă mine nu-mi pot desfășura programul zilnic într-un mod normal.

Acum vin eu, și-mi pun întrebarea: Îmi mai trebuie ceas?

Chiar am stat și am analizat aceasta situație. Am observat persoane care poartă ceas, dar au și smartphone. Am întrebat pe cei în cauza: Îmi spui te rog cât e ceasul? Și vă spun drept 3 din 4 persoane s-au uitat la telefon și mi-au spus ora. De aici trag concluzia ca ei purtau ceasul doar ca accesoriu de vestimentație.

slideshow_1

Despre mine vă spun că am avut o perioadă când nu am mai purtat ceas, asta în urma unui eveniment neplăcut mi-am spart sticla de la ceas si m-am lovit. Ulterior, am început să port din nou ceas, ba mai mult să-mi “dezvolt colecția” daca pot spune așa. Vreau să am ceasuri  office dar și sport, pentru că îmi place să le asortez cu vestimentația. Mă consider acel 1 din 4 care se uita la ceasul de la mană când este întrebat de oră. 😉

slideshow_3

Dacă tot mi-a intrat în sânge achiziționarea de ceasuri, am căutat și am gasit un magazin online de ceasuri de mână pentru bărbați de unde îmi pot mări colecția de ceasuri. Am găsit pe site o gamă largă din multe categorii, diferite branduri de renume, ce să mai… exact ce caut.

Tu porți ceas? Care tip îl îndrăgești mai mult?

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Îmi mai trebuie ceas?

  1. Traian says:

    Ăsta e singurul ceas pe care îl am. Din 2006 îl port.

    http://www.classybrand.com/watch_photo/Tissot/T34.1.481.32.jpg

Lasă un răspuns